fbpx

Rotterdammer die bloemen blijft sturen voor ex- vriendin: zo’n goede vrouw vind ik nooit meer

GFC LIFESTYLEREDACTIE- Ik vind in mijn leven nooit meer zo’n goede vrouw. En dat is de reden dat ik mijn best zal blijven doen, desnoods tot ik mijn laatste adem uitblaas, om haar terug te krijgen.

Dat zegt de man uit Rotterdam, Nederland, die al ruim anderhalf jaar geleden door zijn vriendin is verlaten, en sinds de breuk haast elke week een bosje bloemen voor haar stuurt. GFC berichtte eerder hierover.

De twee die samen geen kinderen hebben, woonden langer dan negen jaar gelukkig onder één dak met elkaar. De vrouw verbrak de relatie echter abrupt omdat ze een vrij leven met drank, uitgaan en liefde bedrijven met meerdere mannen wil ervaren.

De vijftiger vertelt aan de GFC Nieuws lifestyleredactie dat zijn 22 jaar jongere vriendin door niemand anders vervangen kan worden.

BEKIJK OOK
Heren wiens vriendin met andere mannen werkt zullen haar spoedig kwijtraken, vertelt relatiespecialist

“Geen mens op deze aardbodem weet hoeveel pijn ik heb en hoe vaak ik huil. Vrienden vertellen mij elke dag dat ik verder moet gaan met mijn leven en een nieuwe relatie moet beginnen”.

“Maar ik wil dat helemaal niet! Ik wil mijn ex- vriendin terug en wacht op haar tot ze weer het besef krijgt dat ze bij niemand anders thuishoort dan bij mij”, meent hij.

Vriendinnen vertellen aan GFC dat de voormalige vriendin er niet over piekert om hem ooit weer terug te nemen. Zij is gelukkig met haar nieuwe wilde leefstijl.

Foto man ter illustratie.