Rijbewijs autobestuurster ingevorderd na fatale aanrijding met 9-jarig meisje

GFC NIEUWSREDACTIE- Het rijbewijs van de 33-jarige autobestuurster die betrokken was bij een fatale aanrijding met een 9-jarige leerlinge, is door de politie in Suriname ingevorderd.

De 9-jarige Antyshia Lynch is op 27 augustus tijdens het oversteken door een personenauto aangereden aan de Welgedacht A weg.

Het meisje liep zware verwondingen op en werd per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Zij werd ter verpleging op de afdeling Intensive Care opgenomen, maar liet dinsdag in het ziekenhuis het leven.

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: Enorm verdriet om overlijden kleuter die stierf nadat monument van meer dan 100kg op haar viel

Volgens de politie kwam de bestuurster van het voertuig vanuit de richting van de Indira Ghandiweg en ging richting de Magentakanaalweg.

Op het moment een ander voertuig dat uit tegengestelde richting haar ter hoogte van de Misserweg passeerde, stak de Antyshia de weg over. Het meisje werd daarbij aangereden door de 33 jarige bestuurster en liep zware verwondingen op.

Het rijbewijs van de bestuurster die niet onder invloed van alcohol verkeerde is ingevorderd.

Het ontzielde lichaam van Antyshia is door de politie in beslag is genomen.

Het dossier zal voor verdere afhandeling worden opgestuurd naar het Openbaar Ministerie.

BEKIJK MEER GFC NIEUWS: KLIK HIER

Overige berichten