fbpx

‘Regering bedankt, mijn vrouw en ik gaan voor het eerst in ons leven met de bus naar het werk’, moppert echtgenoot

GFC NIEUWSREDACTIE- Een 48- jarige man die woont in Paramaribo, Suriname, is woedend op de zittende regering onder leiding van president Chandrikapersad Santokhi.

Hij geeft het staatshoofd en zijn ministersteam de schuld van de toenemende armoede in het land. Volgens hem heeft hij er in financieel opzicht nog nooit zo slecht voorgestaan.

Dat komt naar zijn zeggen door de steeds hogere prijzen voor allerhande zaken. Hij is daardoor niet meer in staat zijn enige auto die al ouder dan 20 jaar is te repareren.

“Regering, u wordt hartelijk bedankt! Voor het eerst in ons leven zullen mijn vrouw en ik voortaan met de bus naar ons werk gaan. Zo ver zijn wij gedaald. Ik had nooit gedacht dat het ooit zo ver zou komen”.

BEKIJK OOK
Sewdien naar IICA-meeting in Costa Rica

“Wij waren slechts jaren geleden nog in staat om ons een auto te veroorloven, maar nu met de huidige kosten lukt het ons niet meer”.

“Wij werken allebei, maar zelf dat is niet eens genoeg om ons gezin met twee kinderen een normaal bestaan te geven”, moppert hij tegenover GFC Nieuws.

De klager voorspelt dat het de komende maanden alleen maar erger zal worden aan het prijzenfront.

“Ik weet zeker dat de prijzen van benzine, auto-onderdelen, levensmiddelen en stroom verder opgestuwd zullen worden. Ik heb er geen geloof meer in dat de tarieven omlaag gaan, zoals zo plechtig was beloofd”, aldus zijn mening.

Foto ter illustratie.