Politiebericht over dodelijke steekpartij Eugéne Albert Gesselstraat

GFC NIEUWSREDACTIE- Bij een steekpartij op 23 april in de avond is de 42-jarige Guyanees Dhaniram Narine op zijn woonadres aan de Eugéne Albert Gesselstraat (voorheen Hoogestraat) om het leven gekomen.

De politie van het ressort Nieuwe Haven en rechercheurs van Kapitale Delicten deden na de melding van een steekpartij met dodelijk afloop de plek van het gebeurde aan.

Het levenloos lichaam van Dhaniram Narine is ter plaatse aangetroffen. Het lijk van de man vertoonde ettelijke steekverwondingen.

Uit het voorlopig politioneel onderzoek is naar voren gekomen dat Dhaniram met de 53–jarige verdachte C.R. zat te borrelen.

Op een gegeven moment ontstond er een heftige woordenwisseling tussen de mannen waarna zij op de vuist gingen met elkaar.

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: Vader van ontvoerde 22-jarige vrouw beëindigt eigen leven nadat politieagent geld eist

Vervolgens haalde Dhaniram een zaag te voorschijn en bracht C.R. daarmee verwondingen toe op het hoofd.

C.R. op zijn beurt trok een mes tevoorschijn waarmee hij Dhaniram ettelijke steekverwondingen toebracht aan diens lichaam. C.R. verliet het woonadres voordat de politie ter plaatse arriveerde.

De politie startte gelijk met de opsporing van C.R. Dezelfde avond trof een oplettende voorbijganger een gewonde man aan in de Leysweg te Paramaribo. De politie werd ingeschakeld.

Daartoe gevraagd verklaarde deze man dat hij beroofd was en dat de rovers hem mishandeld hadden. Dat bleek niet waar te zijn. De gewonde man was de verdachte C.R.

Na medische behandeling werd hij overgebracht naar de afdeling Kapitale Delicten en hangende het onderzoek in verzekering gesteld. C.R. is ook van Guyanese komaf.

De politie heeft een mes in zijn bezit aangetroffen en in beslag genomen. De zaag van wijlen Dhaniram is ook in beslag genomen.

Overige berichten