Politie rijdt lijnbus klem om dief te pakken

gevangenis cel arrestant arrestatie politie dief roof rover crime misdaad

GFC NIEUWSREDACTIE- De inspecteur van politie in Suriname heeft vrijdag een dief uit een bus gehaald ter hoogte van van Shell On The Run aan de Wilhelminastraat.

De politie-inspecteur die in zijn privéauto over de Wilhelminastraat reed, zag op een bepaald moment een paar mannen voor een winkelzaak staan die om hulp riepen.

Aan hem werd voorgehouden dat een man de winkelzaak was binnengegaan en goederen had weggenomen zonder daarvoor te betalen. Na zijn daad verliet de verdachte te voet de plek en stapte in een passerende lijnbus.

De inspecteur zette een achtervolging in en ter hoogte van Shell On The Run sommeerde hij de lijnbuschauffeur tot stoppen.

Aan de hand van de beschrijving van de verdachte werd deze met de gestolen goederen in zijn bezit aangehouden. Hierna werd de verdachte M.G. ter voorgeleiding overgebracht naar de Recherche van Regio Paramaribo.

Het onderzoek heeft uitgewezen dat de verdachte een gewoonte van maakt om goederen uit winkelzaken weg te nemen. Tot en met zaterdag 27 mei zijn er vijf aangiftes tegen hem opgenomen. Andere benadeelden worden alsnog opgeroepen zich in verbinding te stellen met de recherche te Geyersvlijt.

OOK INTERESSANT
Oproep aan nabestaanden dode man op Coesewijnebrug