fbpx

Politie probeert met motivatiesessies jeugdigen van het slechte pad af te houden

GFC NIEUWSREDACTIE- Leden van de Surinaamse politie hebben het tot hun missie gemaakt om jeugdigen van het slechte pad af te houden.

In verband hiermee worden behalve de tassencontrole landelijk motivatiesessies gehouden op scholen.

De buurtmanagers (BM’s) van de ressorten Winti Wai, Latour, Sonny point, Goede verwachting en Pontbuiten in Paramaribo hebben onder leiding van de Landelijke Coördinator Buurtmanagement, Henry Kia, ook een motivatiesessie gehouden voor de leerlingen van de vierde klas van Mulo Hockey.

Verder hebben ook medewerkers van de afdeling Jeugdzaken voorlichting verzorgd en motivatiegesprekken gevoerd met de leerlingen.

Het politieteam heeft de schooljeugd daarbij voorgehouden dat zij de toekomst zijn van morgen en zich door niets en niemand moeten laten afleiden of uit het veld moeten laten slaan. Onderwijs is van essentieel belang en elke ouder die investeert in zijn of haar schoolgaande kinderen verwachten het beste van hun kroost.

Als toekomst van morgen is eveneens aan de leerlingen meegegeven dat zij het doel van onderwijs nimmer uit het oog moeten verliezen, maar zich moeten blijven inzetten om succesvol de vierde klas af te ronden voor vervolgonderwijs.

Door goede schoolprestaties te leveren, wordt je een waardige burger en zal je hierdoor een bijdrage kunnen leveren aan de opbouw en ontwikkeling van Suriname.