fbpx

Politie Livorno houdt verdachte met rupsbanden aan

GFC NIEUWSREDACTIE- Politieambtenaren van Livorno in Paramaribo, Suriname, surveilleerden in de vroege ochtend van 23 november in verband met “Operatie Tempo” in omgevingen waar er nagenoeg regelmatig diefstallen plaatsvinden.

Bij die gelegenheid zagen zij een man die in het zwart gekleed was enkele meters verwijderd van de Beekhuyzenweg op de weg staan.

Bij het zien van het politievoertuig koos de persoon het hazenpad. De wetsdienaren voerden bij deze handeling hun snelheid op en reden vervolgens naar de locatie voor het instellen van een onderzoek.

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: Dieven graven tunnel naar woning om zilver te stelen

De politieambtenaren zagen de bekende van de politie Stephan H. (49) met bloot bovenlijf een kruiwagen inhoudende een aantal rupsbanden rollers van graafmachines voortduwen.

BEKIJK OOK
Rijstboeren ingenomen met veldbezoeken president

Aangezien deze graafmachineonderdelen heel zwaar zijn en een hoge economische waarde hebben, bestond het vermoeden dat deze van diefstal afkomstig zijn.

Stephan werd aangehouden en ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau. De rupsbanden rollers zijn in beslag genomen.

Hij is in verzekering gesteld. Aan de opsporing en aanhouding van zijn voortvluchtige kompaan wordt gewerkt.

Benadeelde kan zich van maandag tot en met vrijdag van 08.00 uur v.m. tot 22.00 uur n.m. in verbinding stellen met de politie van voormeld bureau op de telefoonnummers 481941 of 483400.