fbpx

Politie deelt boetes uit en stopt huisfeestjes

GFC NIEUWSREDACTIE- De stootgroep van het Korps Politie Suriname (KPS) heeft tijdens verschillende verkeerscontroles corrigerend en verbaliserend opgetreden en een aantal personen op de bon geslingerd.

Daarbij zijn er in totaal 83 voertuigen gecontroleerd, waarbij 18 personen die verschillende verkeersovertredingen begingen, beboet zijn geworden.

Verder werden er in totaal 16 voertuigen doorzocht door de wetsdienaren. Echter zijn er geen noemenswaardigheden in de voertuigen aangetroffen.

13 personen hebben hun boete buiten proces afgewikkeld.

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: Suriname: het land van feesten, dansen, eten, drinken, gezelligheid, luieren en gelukkig zijn

Tijdens de lockdown hebben de wetsdienaren zich niet alleen geconcentreerd op de verschillende verkeerscontroles. Er werden ook verschillende locaties aangedaan, waar onder het Fort Zeelandia, Traphouse, Waka Pasi en On the Run. Bij die gelegenheid zijn er verschillende personen van de plaatsen verwijderd.

BEKIJK OOK
Onderwijs als voorwaarde voor kwalitatieve jeugdparticipatie

De stootgroep heeft ook te Weg naar Zee in het werkressort van de politie van Kwatta alwaar er een feest gaande was, assistentie verleend aan pro Kwatta. Op die locatie werden de feestvierenden van de plek verwijderd.

Aan de Richard Voulliarestraat werd er ook een feest stopgezet en werden de feestgangers ook van de locatie verwijderd.