Politie arresteert drie verdachten voor ernstige mishandeling in Leiding

handboeien

GFC NIEUWSREDACTIE- Op basis van verzamelde en geanalyseerde informatie heeft de politie van Leiding 9A op dinsdag 4 juli 2023 de broers A.S. en K.S. en hun vriend S.K. gearresteerd.

De arrestaties vonden plaats op verschillende adressen binnen het politiedistrict.

Deze drie personen worden ervan verdacht op 2 juli 2023 een man ernstig te hebben mishandeld voor een winkel aan de Wanicaweg in het district Leiding.

Na een melding van de mishandeling ging de politie naar de plek voor onderzoek. De verdachten waren niet meer aanwezig toen de politie arriveerde.

Het slachtoffer, K.B. (46 jaar oud), was ernstig gewond en kon niet communiceren. Hij werd per ambulance naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo gebracht en daar opgenomen. K.B. is inmiddels ontslagen uit het ziekenhuis.

Volgens het politieonderzoek bezocht K.B. die dag de winkel toen de drie verdachten de deur van hun auto, die bij de winkel was geparkeerd, open lieten staan.

OOK INTERESSANT
Tiener (17) zonder rijbewijs belandt in goot met zwangere vriendin

K.B. sprak de mannen hierop aan, wat leidde tot een ruzie en uiteindelijk een gevecht, waarbij K.B. ernstig werd mishandeld. Na het incident verlieten de verdachten de locatie.

Na hun arrestatie zijn de drie verdachten naar het politiebureau gebracht. In afstemming met het Openbaar Ministerie zijn de verdachten in voorlopige hechtenis genomen terwijl het onderzoek voortduurt.