fbpx

Politie Albina houdt moordverdachte aan

GFC NIEUWSREDACTIE- De politie van Albina (Suriname) heeft vandaag de 34-jarige moordverdachte Milton M. ongeveer 9 km verwijderd van de Oost-Westverbinding nabij een kamp opgespoord en aangehouden met in zijn bezit een scherp voorwerp.

Milton wordt ervan verdacht in de vroege ochtend van 5 februari de 65-jarige Jeroem Daily aan de Oost-Westverbinding te Jango Pasi in het district Marowijne om het leven te hebben gebracht.

De politie van Albina kreeg vanochtend een telefonische melding van een jager dat een lijk van een manspersoon zich bevond op eerder vermelde locatie. De wetsdienaren speelden direct in op de melding en troffen bij aankomst het lichaam van het slachtoffer Jeroem aan dat geen teken van leven meer vertoonde.

Naar zeggen van de beller was hij vroeg in de ochtend gaan jagen en zag bij terugkeer een manspersoon met een scherp voorwerp in zijn bezit wiens hand besmeurd was met bloed.

OOK INTERESSANT
18e jaardag 1 voor 12 gevierd met donaties aan hulpbehoeftigen

Hij vond dit vreemd, maar liep verder. Bij het naderen van een kamp zag hij het ontzielde lichaam van Jeroem en schakelde direct de politie in.

De wetsdienaren spoorden meteen de verdachte Milton op en hielden hem ongeveer 9 km verwijderd van de Oost Westverbinding bij een andere kamp aan. Het scherp voorwerp dat bij hem werd aangetroffen, is door de politie in beslag genomen. Het motief tot het plegen van zijn daad is vooralsnog onbekend.

Het ontzielde lichaam van Jeroem is door de politie voor obductie in beslag genomen.

Het onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten.