PL wil ‘weggelopen’ leden terug

GFC NIEUWSREDACTIE- De Pertjajah Luhur (PL) heeft afgelopen zaterdag in het oostelijk district Nickerie, Suriname, de Districts- en Ressortbestuursleden geïnstalleerd.

Deze handeling werd verricht door voorzitter van Paul Somohardjo in aanwezigheid van enkele partijtoppers.

Met deze nieuwe ingeslagen weg is het startsein gegeven tot het installeren en herinstalleren van kernen. Samen met de kernen moeten de Districts- en Ressortbestuursleden zorgen voor de verdere ontwikkeling van het totaal district vanuit de partij ideologische basis, welke uiteindelijk moet resulteren in algehele ontwikkeling van Suriname.

BEKIJK OOK MEER GFC  NIEUWS: Vrouw vergiftigt schoonvader die haar misbruikte

Somohardjo licht toe dat hij al tijdens de verkiezingen van 2020 met dit idee rondliep, maar dat het nu pas is verwezenlijkt. Hij wees de geïnstalleerde bestuursleden erop, dat er hard gewerkt moet worden, omdat ze samen met de kernen de stem van de districtsgenoten zijn.

Partijtopper Bronto Somohardjo meent dat de partij een missie heeft: “herstel van de PL door alle PL’ers terug naar ‘huis’ te halen. Er moet een begin zijn en de installatie van de Distrikt- en Ressortbestuursleden is het begin”.

Volgens de partijtopper is de PL bij vorige verkiezingen altijd goed geweest voor 6 zetels. Tijdens de afgelopen verkiezingen heeft de partij het aantal niet gehaald, omdat vele PL-ers goed misleid zijn geworden.

BEKIJK OOK MEER GFC  NIEUWS: Moeder van 7- jarig meisje met grote borsten, cupmaat C, maakt zich zorgen

“We zien nu een trend dat velen, die gedesillusioneerd waren, terug naar huis willen, zonder dat wij dat hoeven te vragen zoals een andere politieke partij dat doet en wij begeleiden het traject “terug-naar-huis” vol met enthousiasme en zorgvuldigheid.”

In de marge van de installatie onderstreepte voorzitter Somohardjo nog eens het sociaal karakter van de PL en de kracht die daaruit voortspruit als te zijn dé volkspartij.

Om het contact te behouden en te vergroten zijn de volkswinkels ook ingericht als informatiecentra waar iedereen er voor allerhande info daar terecht is, onderstreept de PL-voorzitter.

BEKIJK MEER GFC NIEUWS: KLIK HIER

Overige berichten