fbpx

Oude Surinaamse vrouw in Nederland wordt hard uitgelachen op postkantoor na bizarre blunder

GFC LIFESTYLEREDACTIE – Een oudere Surinaamse vrouw werd woensdagmiddag rond een uur of half één hard uitgelachen nadat ze amok en een pijnlijke blunder had gemaakt.

De naar schatting zestigplusser was in een postkantoor aan de Gouverneurlaan in Den Haag om met een zelfbedieningsapparaat kopieën te maken van zwart-wit documenten.

Naar verluidt had ze die nodig voor een verlengingsaanvraag voor haar Surinaamse paspoort.

Een jongedame die getuige was van het gebeuren vertelt aan de GFC Nieuws lifestyleredactie dat de Surinaamse luid mopperend steeds meer euromunten in de automaat bleef gooien om meer kopieën te maken.

Op een gegeven moment begon ze uit te schelden dat ze al zoveel geld kwijt was en diende met veel herrie een klacht in bij een medewerker van het postkantoor.

BEKIJK OOK
Nationaal Leger zet “25 pounders” na 26 jaren weer in voor saluutschoten

De bejaarde was erg boos omdat ze zoveel betaalde voor het maken van kleurenkopieën, maar de automaat alleen in zwart-wit produceerde.

“Deze vrouw bleef maar flink tekeer gaan ondanks aan haar werd uitgelegd dat hetgeen ze kopieerde geen kleur heeft”.

“Het duurde zeker een aantal minuten voordat ze gekalmeerd was en half begreep dat de machine om die reden dan ook geen kleurenkopieën zal maken. Het origineel document is zwart- wit”, aldus de omstander.

Zij geeft toe dat een ieder in het kantoor, ook de bezoekers, hun lach niet meer konden inhouden. “Dit is één van de meeste bizarre blunders die ik in mijn leven heb meegemaakt”, legt ze uit aan GFC.