Opsporingsteam houdt drugsverkoper aan in Moengo Mall

pexels kindel media 7714892

GFC NIEUWSREDACTIE- In een gezamenlijke inspanning van de afdeling Narcotica Brigade, het Arrestatie Team (AT) en de Inlichtingendienst (NIU) van Suriname is op zaterdag 2 september een belangrijke drugsverkoper aangehouden tijdens een drugsinval bij de Moengo Mall.

De 25-jarige verdachte, D.T., werd gearresteerd nadat hij bij het zien van de politie een tas met verdovende middelen had weggegooid. Dit belangrijke incident markeert een cruciale stap in de strijd tegen drugshandel in het land.

Bij de inval werd een tas in beslag genomen die door D.T. werd weggegooid. De tas bevatte een aanzienlijke hoeveelheid marihuana, twee blokken hasj, een digitale fijnweger en een crusher, wat duidt op de intentie van de verdachte om verdovende middelen te verhandelen.

Het snelle en kordate optreden van de opsporingsdiensten heeft geleid tot de onmiddellijke inbeslagneming van deze gevaarlijke stoffen, die anders in de illegale drugshandel terecht hadden kunnen komen.

Tijdens de inval in Moengo Mall ontstond er ook een incident waarbij een deel van de aanwezige jongeren bij het zien van de politie op de vlucht sloeg.

OOK INTERESSANT
42- jarige dame gaat met krulspelden naar sollicitatiegesprek in Paramaribo

Het andere deel werd staande gehouden en onderworpen aan een kledingonderzoek om eventuele betrokkenheid bij de drugshandel vast te stellen. Dit benadrukt de noodzaak van voortdurende waakzaamheid en samenwerking tussen de autoriteiten en de gemeenschap om de drugsepidemie in het land te bestrijden.

Na zorgvuldige afstemming met het Openbaar Ministerie is de verdachte D.T. in verzekering gesteld, in afwachting van verdere juridische stappen.