fbpx

Openbare discussieavond “Relatie Problemen; Oorzaak en Gevolg” in verband met Dag van de Vrouw

GFC NIEUWSREDACTIE- De Nationale Partij Suriname (NPS) houdt in het kader van de Internationale Dag van de Vrouw in Suriname een openbare discussieavond op vrijdag 3 maart in Grun dyari.

Het onderwerp van de avond is: “Relatie Problemen; Oorzaak en Gevolg”. De inleider is Hoofdinspecterur Rachael Deekman en de overige panelleden zijn Mr. Monique Vos en de psychologe Sila Kisoensing.

De onderwerpen die aan de orde zullen komen zijn ondermeer huiselijkgeweld, kindermisbruik, zelfmoord en moord. Een groot deel van de Surinaamse samenleving is ooit slachtoffer geweest van enige vorm van geestelijk, fysiek of seksueel geweld binnen de huiselijke kring, maar ook op de werkvloer, in sport accomodaties of daarbuiten. Dit geweld blijft echter onzichtbaar, maar hoe komt dat?

OOK INTERESSANT
AWJ houdt sessie arbeidswetgeving voor C-47

Huiselijk is daarom niet alleen een priveprobleem, maar absoluut ook een maatschappelijkvraagstuk verbonden aan diverse maatschappelijke issues en omstandigheden.

Mannen en vrouwen in onze samenleving worden opgeroepen om deze belangrijke activiteit bij te wonen en een bijdrage te leveren aan het zoeken naar oplossingen ter verstrekking van onze gezinnen.

De Nationale Partij Suriname tracht middels de maandelijkse discussieavonden, die op elke eerste vrijdag van de maand in het partij centrum gehouden worden, aandacht te vragen voor diverse sociaal-maatschappelijke problemen die de samenleving bezighouden.