Ontvoerder 19-jarige jongedame in de kraag gevat

geweld seks verkracht mishandeling

GFC NIEUWSREDACTIE- De politie van Santo Dorp (Suriname) heeft op 5 augustus de verdachte B.F. (30) voor ontvoering aangehouden.

B.F. wordt ervan verdacht in de maand juli het slachtoffer A.A. (19) te hebben ontvoerd en haar seksueel te hebben misbruikt.

Uit het onderzoek van de politie is naar voren gekomen dat het tweetal enige tijd geleden elkaar hebben ontmoet, waarbij zij elkaars mobiele nummers uitwisselden.

Een week na de ontmoeting heeft de verdachte de jongedame tot twee keren toe uitgenodigd naar een pension alwaar A.A. weigerde seks met hem te hebben.

Bij de tweede ontmoeting werd B.F. boos en bracht de jonge dame enkele slagen toe. Hij liet haar instappen in zijn auto om haar vervolgens thuis af te zetten, maar reed in plaats daarvan met een hoge snelheid richting Paranam.

Al rijdend gilde het slachtoffer om hulp om zo de aandacht van derden te trekken.

Bij het zien van een groep mannen nabij een kruising sprong de jongedame uit het voertuig, waarbij zij zwaargewond raakte en het bewustzijn verloor.

OOK INTERESSANT
Suriname staat op de 9e plaats wereldwijd voor hoogste inflatie in 2023

Toen A.A. weer bijkwam, merkte zij op dat zij zich alleen met de verdachte in een donker en onbekend stuk bebost terrein bevond. Zij klaagde van pijn en was door de val op het wegdek zwak geworden.

B.F. tilde haar op en plaatste haar liggend op de achterzitting van de auto en heeft haar vervolgens seksueel misbruikt.

Vanwege de pijn kon zij zich niet verzetten.

Na zijn daad zette de verdachte haar ergens op een hoek in haar woonomgeving af, waarna hij wegreed.

Bij aankomst thuis vertelde zij haar moeder direct wat haar was overkomen, waarna de moeder de politie inschakelde.

De verdachte die een volmondige bekentenis heeft afgelegd, is door de politie in verzekering gesteld.