fbpx

Ondernemers op berm Leo Eliaserstraat worden niet ontruimd

GFC NIEUWSREDACTIE- Minister Riad Nurmohamed van Openbare Werken in Suriname benadrukt dat er geen enkele brief vanuit zijn ministerie de deur is gegaan dat de ondernemers op de berm aan de Leo Eliaserstraat te Flora ontruimd zullen worden.

Hij zegt dat de ondernemers niet moeten ingaan om berichten die niet komen vanuit offciele instanties. De minister snapt de commotie niet. Er zullen geen nieuwe vergunningen gegeven worden om op bermen te bouwen.

De fractie van de NDP bracht eerder een bezoek aan de ondernemers die een zaak op de berm hebben. Melvin Bouva, lid van de NDP geeft aan te hebben gesproken met de ondernemers. Vervolgens zegt Bouva dat het om een ruis gaat dat de ondernemers ontruimd worden door het ministerie van Openbare Werken.

BEKIJK OOK
Ramdin: ‘Onderlinge afhankelijkheid verplicht samenwerking voor mondiale oplossingen’

Melvin Noordzee, een der ondernemers op de berm, bevestigde dat er geen brief gestuurd is vanuit het ministerie van Openbare werken en dat hij ook geen brief heeft ontvangen van de districtscommissaris. Verder zegt Noordzee dat hetgeen de media bereikt heeft niet op waarheid berust.