Onderbreking internetfaciliteit leidt tot zware mishandeling en vernieling

GFC NIEUWSREDACTIE- De 25-jarige C.C. meldde zich op 16 februari aan op het politiebureau Latour, nadat hij een medewerker van een telecombedrijf had mishandeld en de ruit van een dienstvoertuig heeft vernield.

Het Command Center speelde op die dag een bericht door aan de politie van Latour dat een zware mishandeling en vernieling zich had voorgedaan aan de Latourweg.

Medewerkers van een telecombedrijf die bezig waren met werkzaamheden langs de openbare weg verklaarden dat een ongeduldige jongeman die het vermoedelijk erg vond dat hij geen internet had naar hun toekwam en vroeg hoelang het nog zou duren, voordat hij weer kon beschikken over internet. De medewerkers vroegen hem nog even geduld te betrachten, aangezien de werkzaamheden nog enige tijd zouden duren.

Dit antwoord viel niet in goede aarde bij C.C. en toen hij opmerkte dat het internetprobleem nog niet was opgelost, bewapende hij zich met een balk, waarmee hij de voorman mishandelde en vervolgens de zijruit van het dienstvoertuig aan diggelen sloeg. Na de daad verliet hij de plek.

De zwaargewonde medewerker werd voor medische hulp per eigen gelegenheid overgebracht naar de afdeling Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo.

De verdachte C.C. is in verzekering gesteld, meldt de PR van het KPS.