Officieel politiebericht moord-zelfmoordgeval Manhoef

GFC NIEUWSREDACTIE- De ontzielde lichamen van de militair Donovan Manhoef en zijn 8-jarige dochter Cherelee Manhoef zijn op 18 januari te WiSa Wini nabij Powaka gevonden.
De familie van Cherelee deed de vorige week aangifte van vermissing van het meisje bij de Militaire Politie, nadat de vader haar volgens afspraak op 11 januari niet terug had gebracht voor haar moeder.
Aangezien de familie niet tevreden was over de aanpak van het onderzoek, werd de politie met behulp van een advocaat gevraagd voor ondersteunend onderzoek.
Na verkregen informatie begaf de Militaire Politie ondersteund door leden van de afdeling Kapitale Delicten zich in de voormiddag van 18 januari naar het district Para.
Te Wi Sa Wini in de omgeving van Powaka werd het ontzielde lichaam van Donovan in zijn voertuig aangetroffen. Het vermoeden bestaat dat hij een verdelgingsmiddel heeft ingenomen.
De Militaire Politie kamde het gebied verder uit om te kijken of het 8-jarig meisje in de directe omgeving zou worden aangetroffen.
Kort daarna stuitte de onderzoekers in de directe omgeving waar het voertuig van de vader stond op het ontzield lichaampje van Cherelee. Het lichaampje van het kindje is aangevreten door aasgieren.
De ontzielde lichamen van Donovan en Cherelee zijn voor obductie in beslag genomen.
De Militaire Politie is belast met het onderzoek van deze zaak, meldt de PR van het KPS.