fbpx

Nieuw gekozen bestuur JCI Nilom wil kwaliteit waarborgen

GFC NIEUWSREDACTIE- “Zorgen voor continuïteit is een belangrijk onderdeel van de organisatie,’’ zegt Chivian Gilliot, de gekozen Local President van de Junior Chamber International (JCI) Nilom in Suriname.

Afgelopen week heeft JCI Nilom het bestuur voor het jaar 2023 gekozen.

The Entity that Refreshes is het thema voor het komend bestuursjaar. Met dit thema wilt het 2023 bestuur niet alleen zorgen voor het waarborgen van de kwaliteit, waar JCI Nilom om bekend staat, maar onze doelgroep buiten de organisatie, zal ook worden meegenomen in dit traject. Dit alles moet resulteren in nieuw verfrissend leiderschap.

Tijdens de druk bezochte Election Meeting moesten alle bestuur kandidaten een Caucus Speech (een toespraak met daarin de motivatie en plannen) geven, waarna het publiek de gelegenheid kreeg om vragen te stellen. Alle speeches waren inhoudelijk zeer sterk en het was duidelijk te merken welke richting het bestuur in 2023 wil opgaan.

“Weet u dat wij met onze projecten leden moeten recruteren? Weet u dat onze retentions ook opengesteld moeten worden voor niet JCI leden? En weet u ook dat het belangrijk is om met elkaar samen te werken op internationaal niveau? Deze samenwerking moet bijdragen aan het verder aanscherpen van onze leden. Dus 2023 wordt een jaar, JCI Nilom for the people, in dit geval de jonge mannen. Dat is tenslotte wat JCI International van ons vraagt”, voert de gekozen Local President, Gilliot, aan.

BEKIJK OOK
Santokhi positief over de oprichting van een Suriname Film Office

Junior Chamber International (JCI) is een internationale organisatie van Entreprising Young Leaders in de leeftijdsgroep van 18 tot en met 40 jaar die als hoofddoel heeft het creëren van duurzame positieve verandering en stimuleren van ontwikkelingskansen van jongeren in de wereld.

Het gekozen bestuur bestaat uit de volgende leden: Garrick Miller (Local Treasurer), Delano Arnhem (Local Secretary), Guillermo Castillion ( Vice President Internal), Virgil Martels (Vice President External) en Chivian Gilliot (Local President).