fbpx

Nicht zegt haar neef nooit meer te vergeven omdat hij niet condoleerde na overlijden van haar vader

GFC LIFESTYLEREDACTIE- Een jonge vrouw heeft via haar sociale mediakanaal de vloer aangeveegd met haar neef om een wel heel bijzondere reden.

De dame uit Tilburg neemt het haar neef die in het buitenland woont meer dan kwalijk dat hij niet eens de moeite heeft genomen om haar te condoleren na het overlijden van haar vader in 2021.

Wij zijn nu al zoveel tijd verder nadat mijn pa is heengegaan. Tot op de dag van vandaag heb je mij niet eens een berichtje gestuurd waarin jij je medeleven hebt getoond”.

“Je hebt mij zeer diep geraakt en ik zal je hiervoor nooit meer in mijn leven vergeven. Mijn liefde voor jou is omgeslagen in diepe haat. Voor mij besta je eigenlijk niet meer“, is een klein deel van haar klaagbericht.

BEKIJK OOK
Feest homostel uit Den Haag verstoord door vader die relatie niet accepteert

Een vriendin reageerde door te stellen dat zij haar bitterheid het makkelijkst kwijtraakt door haar neef simpelweg te vergeven.

Een maatschappelijk werkster met meer dan 22 jaar ervaring vertelt aan GFC Lifestyle in Den Haag dat het wel vaker voorkomt dat naaste familieleden elkaar niet condoleren.

In sommige gevallen leidt dat inderdaad tot een verslechtering of breuk van de familierelatie.

Foto ter illustratie.