Nederlandse toerist: toen ik op Zanderij landde kwam ik meteen tot rust en verdween alle stress

GFC LIFESTYLEREDACTIE- Een Nederlandse toerist heeft aangegeven dat vrijwel meteen na aankomst in Suriname, alle druk van zijn schouders verdween en hij na lange tijd innerlijke rust ervoer.

“Alle jarenlange opgebouwde stress van de gehaaste, veeleisende en prestatiegerichte Nederlandse maatschappij verdween zo goed als direct,” schreef hij op de Facebookpagina van GFC Lifestyle.

De toerist gaf aan dat hij om privéredenen Suriname aandeed en nog nooit eerder in het Zuid-Amerikaanse land was geweest.

OOK INTERESSANT
Surinaamse 'good looking guy': ik ga nooit alleen naar huis na een avondje uit

De man heeft al plannen gemaakt om terug te keren. “Er rust extreem veel druk op de schouders van mensen in Nederland. In een gejaagde, prestatiegerichte samenleving is het moeilijk om gelukkig te zijn,” verklaarde hij.

Volgens de Suriname-fan is economische welvaart niet het enige dat geluksgevoelens kan opwekken.

Met name de vrijheid en ruimte, een aangenaam klimaat en de ongehaaste tempo van het leven zijn conform zijn bevindingen ook elementen die bijdragen aan het geluk van de mens.

OOK INTERESSANT
Nieuw Tinder-abonnement van bijna €500 voor singles

Het lijkt erop dat voor velen, Suriname een geschikt alternatief is voor personen die op zoek zijn naar een rustig en ontspannen leven.