Nederlandse stalker komt naar Suriname om met familie ex- vriendin te praten

Game over 1

GFC LIFESTYLEREDACTIE- Een Nederlandse man, wiens liefdesrelatie met zijn twintig jaar jongere vriendin begin 2022 eindigde, plant een opmerkelijke missie naar Suriname.

De vijftiger wil persoonlijk gesprekken voeren met de moeder, zussen en broer van zijn voormalige liefde, die in de Randstad woont. Hij hoopt dat zij kunnen bijdragen aan het herstellen van de verbroken relatie.

De vrouw, oorspronkelijk afkomstig uit Suriname, verhuisde op 19-jarige leeftijd naar Nederland, waar ze diverse relaties had.

“Maar deze man heeft moeite om het einde van de romance te accepteren. Hij doet er alles aan om haar terug te krijgen, maar tot nu toe zonder succes”, vertelt een bron dicht bij de familie aan GFC Lifestyle.

De van origine Javaans-Surinaamse vrouw wordt al enige tijd gestalkt door haar ex en heeft hier onlangs aangifte van gedaan bij de Nederlandse politie.

“Hij heeft nu via zijn sociale mediapagina aangekondigd dat hij nog dit jaar naar Suriname gaat om te praten met alle familieleden en vrienden van zijn ex. Ook heeft hij een aantal van hen al berichten gestuurd over zijn plannen”, legt de insider uit.

OOK INTERESSANT
Verloedering in Suriname neemt ernstige vormen aan

De Haagse relatiedeskundige Casanova, die ook op de hoogte is van deze gênante kwestie, uit medelijden met de Nederlandse man.

“Ik heb begrepen dat deze dame geen engel is en er een gewoonte van maakt om het merendeel van de weekdagen op stap te gaan met haar vriendinnen. Bij die gelegenheden laat ze zich flink gaan”.

“Het is triest dat deze man zo veel houdt van een vrouw die, als je het mij vraagt, niet de moeite waard is om voor te vechten. Er zijn zoveel betere vrouwen die niet het uitgaanstype zijn en zich wel aan één man weten te houden”.

“Mijn advies aan hem is om het volledig los te laten. Er komt vast wel een beter persoon op zijn pad”, concludeert Casanova.