Nederlandse ouders vertellen dochter om vriend te dumpen omdat hij middagdutjes doet

man telefoon dutje siesta liggen bank thuis

GFC LIFESTYLEREDACTIE- De Nederlandse ouders van een jongedame willen dat zij de relatie met haar uit Suriname afkomstige vriend beëindigt omdat hij middagdutjes doet.

Het rusten door de middag zou in de optiek van de kennelijk conservatieve ouders duiden op een gebrek aan levensambitie.

“Het past niet in hun cultuur om overdag te dutten. Zij vinden mijn gewoonte maar vreemd, een teken van luiheid”, gaf de dertiger aan tegenover een redactielid van GFC Lifestyle in Den Haag.

Zijn vriendin, zelf in de twintig, heeft ook aangegeven dat ze haar eigen beslissingen wil maken ondanks de druk van haar ouders.

“Door het doen van een siësta herlaad ik mijn batterij. Door energie te herwinnen kan ik de rest van mijn dag voortzetten”, zei de man die in de Randstad woont.

Doordat hij online de kost verdient, is hij in staat zijn eigen werktijden bepalen, waardoor hij het zich kan permitteren middagdutjes te doen.

OOK INTERESSANT
IT'ers in San Francisco betalen $700 per maand om een bed te huren

“Blijkbaar begrijpen haar ouders niet dat ik gewoon werk heb en een normaal bestaan leid. Gelukkig heeft mijn vriendin er geen problemen mee”, zegt de man tot slot.

Foto ter illustratie.