fbpx

Nederlander(51) woont na teleurstelling met Surinaamse dame al 27 jaar in bij zijn ouders in Holland

GFC LIFESTYLEREDACTIE- Een 51- jarige Nederlander woont sinds zijn 24e als ‘eenzame single’ in bij zijn ouders in Haarlem.

Naar verluidt heeft de Haarlemmer een emotionele klap die hij heeft gehad na een liefdesbreuk met een Surinaamse dame nog steeds niet goed verwerkt.

De vijftiger was in 1994, hij was toen 23 jaar oud, voor het eerst op vakantie in Suriname en ontmoette een toen 19- jarig meisje uit Paramaribo op wie hij smoorverliefd raakte.

De twee begonnen een hechte liefdesrelatie en lag het in de bedoeling om uiteindelijk met elkaar te trouwen.

In dat kader kwam zijn toenmalige geliefde ook eenmalig op bezoek in Nederland om kennis te maken met zijn mogelijk toekomstige schoonfamilie.

De GFC Lifestyle redactie in Den Haag verneemt dat de jongedame toentertijd na het verlopen van haar visum terugging naar haar geboorteland.

Het koppel besloot in afwachting op het in proces zetten van een verblijfsvergunningverzoek tijdelijk voor een lange afstandsrelatie.

Een goede vriend van de Hollander vertelt aan GFC dat het plan om te trouwen echter faliekant mislukte.

“Mijn makker stuurde toen elke maand veel geld voor haar zodat zij in financieel opzicht niets tekort kwam”.

“Maar op een gegeven moment bleek dat ze nooit de intentie heeft gehad om in Nederland te komen wonen en nog minder trouwen. Zij deed helemaal geen moeite om haar papieren bij de ambassade in te dienen en stelde alles op de lange baan”.

“Maar ze bleef wel steeds om meer geld vragen, wat ze ook van hem kreeg want hij hield ziekelijk veel van haar”.

“Achteraf bleek bij navraag bovendien dat ze al die tijd ook een vaste vriend had in haar woonplaats die ook niet wist dat ze een dubbelleven leidde”.

“Aan hem had ze verteld dat familieleden een ticket naar Nederland voor haar hadden betaald en dat ze bij hen logeerde tijdens haar vakantie”.

Aan GFC Lifestyle wordt verder uitgelegd dat de Haarlemmer vanwege de grote teleurstelling nooit meer een liefdesrelatie is aangegaan met een andere vrouw.

BEKIJK OOK
Moeder woedend op geliefde van haar dochter nadat zij is misbruikt door zijn vrienden

Hij is er nog steeds kapot van, heeft nooit meer gewerkt en woont tot op de dag van vandaag nog bij zijn vader en moeder. De Surinaamse was zijn eerste en tot nu toe enige liefdesvriendin.

De dame in kwestie is geen onbekende binnen de Surinaamse samenleving en is intussen al lange tijd getrouwd en moeder van kinderen.

Foto ter illustratie.