Nationaal Kwaliteitsdialoog voor bevordering kwaliteitscultuur toerisme

TCT3aug2023 585x329 1

GFC NIEUWSREDACTIE- Het Surinaams Standaarden Bureau (SSB) heeft in samenwerking met de Suriname Hospitality and Tourism Association (SHATA) en het ministerie van Transport, Communicatie en Toerisme een nationale “Nationaal Kwaliteitsdialoog” georganiseerd.

Het doel van deze dialoog is het bevorderen van de kwaliteitscultuur binnen de regio, met name binnen de nationale kwaliteitsinfrastructuur en de toerismesector.

De dialoog werd geopend door de waarnemend directeur van SSB, Tanwir Hassankhan, en er waren speeches van de directeuren van Toerisme en Ondernemerschap, Rabin Boeddha en Karishma Mathoera.

Verschillende presentaties werden gegeven door de projectcoördinator, Terry Hutchinson, Lila Seraphine van SSB en Sylvia Ang, voorzitter van SHATA. Het doel van de dialoog is het ontwikkelen van een actieplan.

Mathoera benadrukte het belang van de dialoog voor zowel de ondernemers in de toerismesector als degenen die diensten aan deze sector leveren.

Zij benadrukte ook het belang van bewustzijn van kwaliteitsnormen en de ondersteuning van het ministerie van EZ voor ondernemers.

OOK INTERESSANT
KLM vlucht KL0713 van 22 november naar Paramaribo vertraagd; reizigers omgeboekt