fbpx

Moeder van 5 kinderen in Paramaribo heeft spijt: ik moest nooit kinderen op de wereld zetten

GFC LIFESTYLEREDACTIE – Een moeder van vijf kinderen die woont in Paramaribo, Suriname, zegt dat het de grootste fouten in haar leven zijn geweest om vijf kinderen te baren.

De vrouw die anoniem wenst te blijven, zegt aan GFC Nieuws vooral jongeren te willen waarschuwen. Volgens haar is het opvoeden van kinderen de zwaarste taak ter wereld.

Kinderloze vrouwen moeten ervan doordrongen worden dat ze het moederschap, zo luidt haar mening, daarom niet moeten romantiseren.

“God vergeef me, ik houd erg veel van al mijn kinderen. Maar als ik dit had geweten, was ik er nooit aan begonnen. Ik zou nooit een kind op aarde zetten”, vertelt ze op zeer emotionele toon.

BEKIJK OOK: HEB JE TE VEEL GEGETEN? NEEM 1 THEELEPEL GEMBERSLANK EXTRA KRACHTIG IN

De dame die door haar liefdespartner werd verlaten toen ze in verwachting was van haar jongste kind draait er niet omheen en geeft eerlijk toe dat ze haar opvoedingstaken als loodzwaar ervaart.

BEKIJK OOK
82- jarige rijke zakenman die beweert dagelijks met 2 vrouwen naar bed te gaan komt met bewijs

“Ik heb nooit rust, er is altijd wel weer wat aan de hand”.

“Of mijn kinderen vechten de hele tijd met elkaar, dan zeuren ze weer constant aan mijn hoofd over geld om allerlei onnodige dingen te kopen of ik moet op school komen bij de onderwijzeres omdat er weer problemen zijn”.

De overspannen ma krijgt wel enige ondersteuning van haar eigen moeder, maar die is vanwege chronische gezondheidsklachten ook niet in staat om voelbare verlichting te brengen.

“Ik wil via de media een ieder die kinderen wil krijgen waarschuwen”.

“Weet waar je aan begint, onderschat het opvoeden niet”.

“Je raakt al je vrijheid en rust kwijt. Bovendien kosten kinderen tegenwoordig handen vol geld en zeuren je kop kapot als ze hun zin niet krijgen. Kinderen brengen heel veel stress met zich mee”, aldus haar zienswijze.

Foto ter illustratie.