fbpx

Moeder in Paramaribo huilt elke dag, ondraaglijk verdriet om kind dat niet geholpen wil worden

GFC LIFESTYLEREDACTIE- Een moeder die woont in de Surinaamse hoofdstad Paramaribo gaat helemaal kapot aan verdriet dat wordt veroorzaakt door haar zoon.

“Ik heb hem negen maanden in mijn buik gedragen. Die donderdag dat hij werd geboren was de mooiste dag in mijn leven. Mijn eerste kind. Ik hield vreselijk veel van hem en nu 23 jaar later is mijn liefde voor hem alleen maar sterker geworden”.

“Hij was als kleine jongen erg lief, schattig en deed het goed op school. Tot zijn 17e toen hij in contact kwam met ‘slechte’ vrienden”.

“En nu heb ik ondraaglijk veel verdriet door hem. Ik huil elke dag en wordt vaak midden in de nacht wakker met angstgevoelens. Ik maak mij grote zorgen. Bang dat ik een bericht krijg dat hij er niet meer is”.

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: Help, ik heb al jaren zo’n vreselijke kniepijn en niets helpt. Wat moet ik doen?

“Dat hij een keer de verkeerde tegenkomt die niet accepteert wat hij allemaal doet en hem uit wraak of woede om het leven brengt. Die onzekerheid maakt me gek”, zegt ze aan GFC Nieuws.

BEKIJK OOK
Mannen die lief zijn voor vrouwen worden keihard afgewezen, beweert relatiespecialist

De vrouw heeft vorige week in een zoveelste poging haar kind te helpen een verzoek gedaan aan het KIVC om te zoeken naar een oplossing voor de ernstige verslaving van haar zoon aan verschillende soorten stimulerende middelen.

Om aan geld te komen maakt de 23- jarige zich sinds zijn tienerjaren schuldig aan diefstal, oplichting en frauduleuze handelingen waarbij zelfs zijn alleenstaande moeder, broertjes, zusjes en andere familieleden slachtoffer van zijn geworden.

Volgens de bezorgde moeder is de drang naar meer geld van haar eerstgeborene steeds groter en gaat het momenteel totaal de verkeerde kant op.

Jennifer Atmo van het VrouwenCollectief vertelt aan GFC dat de zoon niet ervoor open staat om geholpen te worden.

Er is tevergeefs geprobeerd een goed gesprek op gang te brengen. Er is daarom een professional in de arm genomen die zal proberen de jongeman te helpen op het rechte pad te komen.

Foto ter illustratie.

BEKIJK MEER GFC NIEUWS: KLIK HIER