fbpx

Help, ik heb al jaren zo’n vreselijke kniepijn en niets helpt. Wat moet ik doen?

VRAAGRUBRIEK- In de GFC -vraagrubriek krijgen bezoekers de mogelijkheid om vragen te stellen over allerhande gezondheidsproblemen, levensstijl, fitness, verjonging, afslanken, beauty, mode, krachttraining, zelfverdediging en relatieproblemen.

Jonathan Clarke boot | GFC Nieuws De vragen worden kort beantwoordt door de Europese verjongingsexpert, kickboks-fanaat en gezondheids- en afslankexpert Jonathan Clarke. Jonathan Clarke is in Nederland ook een belangrijke adviseur van Constantin.

VRAAG

Ik ben een vrouw van 56 jaar en heb al jaren vreselijke kniepijn. Ik heb van de dokter begrepen dat er sprake is van slijtage.

Niets heeft mij tot nu toe geholpen. Ook de pijnstillers die ik krijg helpen niet meer. Ik wil geen operatie doen. Kunt u mij advies geven op welke wijze ik de hevige pijnklachten op een natuurlijke manier kan verlichten?

GFC heeft deze vraag voorgelegd aan de Europese expert Jonathan Clarke.

“Ik adviseer deze vrouw de natuurlijke DLPA- behandeling omdat deze bij veel lichamelijke problemen, ook bij pijn- spier- en gewrichtsklachten, zeer effectief is. Daarenboven zou ik haar het regelmatig gebruiken van pijnstillers dringend willen afraden”.

“Veel personen ervaren veel verlichting van hun klachten als ze regelmatig gebruik maken van de DLPA- behandeling“, vertelt de deskundige vanuit Nederland.

BEKIJK OOK
Tientallen miljoenen mannen impotent en het aantal neemt toe

“Met de bijzonder gezonde DLPA- behandeling wordt behalve de doorbloeding, ook de natuurlijk aanmaak van endorfines, nitric oxide en synoviale vloeistof sterk gestimuleerd”.

“Endorfines die door de DLPA- behandeling door het lichaam zelf worden aangemaakt zorgen voor een krachtige pijnstillende reactie. Het verhogen van het nitric oxide niveau heeft los van een betere doorbloeding en een helend effect, nog tientallen andere gunstige werkingen”.

“Ook het extra aanmaken van synoviale vloeistof of gewrichtsvloeistof is uiterst gunstig voor de gewrichten. Het zorgt ervoor dat gewrichtsvlakken veel beter van elkaar gescheiden blijven. Je krijgt hiermee als het ware een betere smering van de gewrichten”.

“Het voordeel hiervan is dat de wrijving van onderlinge gewrichten gereduceerd wordt en slijtageklachten tot een minimum worden beperkt. Mijn advies is dus op regelmatige basis de DLPA- behandelingen”, aldus Jonathan Clarke.

Bekijk hier alle publicaties van gezondheidsexpert Jonathan Clarke.