fbpx

Moeder ergert zich aan zoon(31) die zich op genadeloze wijze laat kleineren door zijn vriendin

GFC LIFESTYLEREDACTIE- Een bezorgde moeder zegt zich al langere tijd in hoge mate te storen aan het sukkelig gedrag van haar 31- jarige zoon.

De dame uit Rotterdam vraagt via e-mail of de GFC Lifestyleredactie in Den Haag haar kind in contact kan brengen met een deskundige relatiecoach die in staat is om hem mentaal sterker te maken.

Zij beweert dat de dertiger op genadeloze wijze wordt gekleineerd door zijn geliefde met wie hij sinds enkele jaren samenwoont.

“Mijn zoon wordt regelmatig uitgescholden terwijl ik en andere familieleden erbij zijn en dat om de meest pietlulligheden. Hij weet zich helemaal niet te verweren, houdt zijn mond alsof hij een kleuter is die in een hoekje moet gaan zitten“, is een passage uit haar schijven.

BEKIJK OOK
Dat zwarte mannen heel veel groter geschapen zijn tussen hun benen is een fabeltje

De moeder zegt het vermoeden te hebben dat haar zoon ook klappen krijgt van zijn vriendin wanneer de familie er niet bij is. Zij reageert al zijn frustraties op hem af.

Een deskundige naar wie de mail is doorgestuurd vertelt aan GFC dat het koppel beslist relatiebegeleiding moet krijgen.

“Een liefdesrelatie moet gebaseerd zijn op wederzijds respect. En als ik het relaas van de moeder zo doorneem is dat in dit geval niet eens heel ver te vinden”, meent hij.

Foto ter illustratie.