fbpx

Moeder die weigert dat dochter tattoo plaatst: ik wil niet dat mijn kind als een goedkope dame wordt gezien

GFC LIFESTYLEREDACTIE- Een alleenstaande moeder van een 17- jarig meisje uit de Surinaamse hoofdstad Paramaribo is al langere tijd in een machtsstrijd verwikkeld geraakt met haar dochter.

De tiener wil graag op de meest korte termijn meerdere tatoeages op haar lichaam laten plaatsen, maar krijgt van haar ouder geen toestemming hiervoor.

De jongedame is gewaarschuwd dat indien ze stiekem toch een inktplaatje in haar huid laat ‘graven’, ze abrupt uit huis zal worden geplaatst, dus elders onderdak zal moeten gaan zoeken.

De lifestyleredactie van GFC Nieuws verneemt dat een tante van de 17- jarige, een 50- plusser, zich ook met deze kwestie bemoeit en haar nichtje juist stimuleert om meerdere tattoos te plaatsen.

GFC vroeg aan de moeder waarom zij zich zo heftig verzet tegen de wens van haar dochter.

BEKIJK OOK
Een vrouw om het leven brengen omdat ze vreemdgaat kan nooit goedgepraat worden

“Ik wil niet dat mijn dochter verder door het leven gaat als een goedkope dame. Een beschaafde vrouw plaatst namelijk geen tatoeages op haar lichaam”.

“Niet omdat andere vrouwen zichzelf zo ernstig verminken moet mijn kind dat ook doen. Ik hoop dat wanneer ze wat ouder is, dat ook zelf gaat inzien en geen ruzie meer hierover maakt”.

“Ooit, wanneer ze haar verstand gebruikt zal ze mij erg dankbaar zijn dat ik haar heb tegengehouden. Vrouwen met tatoeages komen bij mij over als goedkope prostituees die geen respect hebben voor hun eigen lichaam”.

“Ze zijn meestal dames van lichte zeden, erg cheap en onbeschaafd”, aldus de ma van het tienermeisje.

Foto ter illustratie.