fbpx

Moeder bedreigt buurvrouw in Paramaribo die ‘misbruik’ maakt van verliefde zoon

GFC NIEUWSREDACTIE– Een 34- jarige vrouw die woont in Tourtonne, Paramaribo, werd afgelopen dinsdag bedreigd door haar buurvrouw. Ze werd ook ‘getrakteerd’ op een ordinaire scheldkanonnade.

De buurvrouw, een moeder van een 20- jarige zoon, is van oordeel dat er ernstig misbruik wordt gemaakt van haar kind.

Volgens informatie die GFC van andere buren kreeg maakt de 34 – jarige er een gewoonte van om de jongeman allerhande zware klusjes in en om het huis te laten uitvoeren.

Ook gaat hij tij en ontij boodschappen voor haar halen, gebruikt hem als loopjongen en krijgt hij nooit een cent betaald voor zijn diensten.

De zoon zou een oogje hebben op de vrouw. De moeder neemt het de 14 jaar oudere dame zeer kwalijk dat zij handig gebruik maakt van zijn liefdesgevoelens en hem als een soort slaaf van haar ziet.

BEKIJK OOK
Lijk met handen en voeten vastgebonden aangetroffen in loods

De dame in kwestie vertelt echter aan GFC Nieuws dat hiervan helemaal geen sprake is. Er is volgens haar geen misbruik in het spel.

‘Wij hebben gewoon een vriendschapsband en staan klaar voor elkaar. Hij helpt mij met alle plezier. Er wordt hier in de straat nodeloos sensatie gemaakt”.

“De ruzie is begonnen toen iemand bij zijn moeder is gaan roddelen. En van de doodsbedreigingen lig ik niet wakker”, zegt ze.

foto ter illustratie.