fbpx

Moeder 4- jarige jongen in Suriname radeloos: hij duwt al zijn nichtjes naar de grond

GFC NIEUWSREDACTIE- Een alleenstaande moeder van een vierjarige jongen uit het district Wanica, Suriname, heeft een opmerkelijk probleem.

De vrouw vertelt aan GFC Nieuws dat haar kind, ze heeft geen andere kinderen, een vreemde obsessie heeft ontwikkeld.

Het jongetje maakt er een gewoonte van om zijn nichtjes die bij hem op bezoek komen steeds op een onverwacht moment naar de grond te duwen en daarbij heel boos te kijken.

Verschillende pogingen van de ouder om de kleuter van zijn obsessieve-compulsieve stoornis (OCD) af te helpen hebben tot nu toe geen bevredigende resultaten opgeleverd.

Het buitengewoon gedrag van de kleine heeft ertoe geleid dat nichtjes die voorheen bij hem en zijn moeder op visite kwamen, dat nu achterwege laten.

BEKIJK OOK: MIJN MAN WAS BIJNA IMPOTENT EN DAT MAAKTE MIJN HUWELIJK KAPOT

Het OCD- patiëntje was vorige week ook niet welkom op een kinderfeest van zijn familie. Beweert wordt dat het als zeer lastig wordt ervaren om steeds op hem te letten en vervolgens op tijd in te grijpen.

BEKIJK OOK
Aanpak ongelijkheid de voornaamste manier om einde te maken aan Aids

Frappant is dat hij andere kleine meisjes met rust laat en zijn focus uitsluitend lijkt te richten op familieleden.

Het KIVC dat zich met deze curieuze kwestie bezig houdt heeft intussen een deskundige in de arm genomen om het kindje professioneel te begeleiden.

“De hoop is dat hij door speciale therapie veel beter zal begrijpen dat het duwen van zijn nichtjes naar de grond niet normaal is”.

“Het vermoeden bestaat dat iets het jongetje flink dwars zit en hij op die manier zijn frustraties probeert kwijt te raken”.

“Maar dat zal allemaal nog in kaart moeten worden gebracht door de deskundige”, aldus Jennifer Atmo van het VrouwenCollectief.

Foto ter illustratie