Mishandeld meisje overladen met cadeaus

GFC NIEUWSREDACTIE- Het 3-jarig meisje dat door haar vader werd mishandeld en met de dood bedreigd, werd dit weekend overladen met cadeaus tijdens een speciaal georganiseerde drive-thru drop-off.

“De video’s waarop te zien zijn is hoe de peuter mishandeld en bedreigd werd, heeft mij heel erg geraakt. Geen enkel kind verdient dat. Het maakt niet uit wat de omstandigheden zijn tussen de ouders.”

“Ik ben geen rechter, kinderarts of psycholoog om het kind te begeleiden, maar ik kan er wel voor zorgen dat er een glimlach op haar gezicht komt,” zegt een van de initiatiefnemers.

“Dat is mij streven geweest met de inzamelingsactie. Niet alle gevallen van kindermishandeling bereiken sociale media. Ik vraag de ouders alert te zijn en te letten op hun kinderen en zeker goed onderzoek doen, voordat zij hun kind voor iemand achterlaten.”

“Ik roep ouders ook op om hun frustraties niet op kinderen af te reageren. De kinderen verdienen het niet,” aldus Raoul Donner, een van de initiatiefnemers.

De vader van het meisje is intussen door de politie gearresteerd. Het ministerie van Sociale Zaken zegt dat het meisje en haar moeder psychische begeleiding zullen krijgen.

BEKIJK OOK: Vader die mishandeling en doodbedreiging 3-jarige dochter filmde en opstuurde voor moeder ingesloten

Overige berichten