Miley Cyrus over touren: “Het ontneemt mijn menselijkheid en connectie”

miley cyrus

GFC ENTERTAINMENTREDACTIE- Miley Cyrus heeft zich uitgelaten over haar aversie tegen touren. De Amerikaanse zangeres legde uit waarom op tournee gaan voor haar niet gezond voelt. Bekijk onderaan de beelden.

In een reeks video’s op haar TikTok-account, getiteld “Used To Be Young”, legt de voormalige Hannah Montana-ster uit dat haar ervaring als cheerleader haar hielp met touren. “Wat mensen vaak niet begrijpen over touren is dat de show slechts 90 minuten duurt, maar het is je hele leven,” zei Cyrus.

“Als je op een bepaald niveau van intensiteit en excellentie presteert, moet er evenveel tijd zijn voor herstel en rust. Er is een zekere mate van ego bij betrokken, en dat voelt vaak te dominant als ik op tournee ben.”

Ze voegde eraan toe: “Elke dag de relatie hebben waarin jij het onderwerp bent en anderen de toeschouwer, is voor mij niet gezond. Het ontneemt mijn menselijkheid en connectie. En zonder die connectie kan ik geen songwriter zijn, wat mijn prioriteit is.”

OOK INTERESSANT
Worstellegende Vince McMahon hoopt 120 jaar oud te worden

Eerder dit jaar sprak Cyrus al haar onwil uit om weer te gaan touren, niet vanwege een gebrek aan connectie met haar fans, maar vanuit persoonlijke overwegingen.

Ze benadrukte dat optreden “niet natuurlijk” is en voelt zich geïsoleerd, zelfs voor een menigte van 100.000 mensen.

Foto: instagram/mileycyrus

@mileycyrus

Used To Be Young (Series) – PART 6

♬ Used To Be Young – Miley Cyrus