fbpx

Meubelmaker licht aantal personen op

GFC NIEUWSREDACTIE- Leden van Recherche Regio Midden hebben de 27-jarige L.F. meer bekend als Buddy aangehouden voor oplichting.

De 34-jarige benadeelde M.R. deed op 11 maart aangifte op het politiebureau Kwatta tegen de verdachte L.F. Volgens een verklaring van de aangeefster hebben zij en haar wederhelft een voorschot afgestaan aan de verdachte om meubels voor hen te vervaardigen.

Toen hij het gevraagde niet kon leveren en verschillende smoesjes verzon, besloot de benadeelde aangifte te doen.

Onderzoek wees uit dat de verdachte werkzaam was bij een meubelbedrijf, maar zich voordeed als de eigenaar van het bedrijf. Daarbij heeft hij een aantal mensen benaderd om meubels voor hen te vervaardigen.

BEKIJK OOK
Politiebericht dodelijk aangereden fietser door personenauto

Bij zijn aanhouding heeft L.F. aan de politie enkele namen van personen doorgegeven met wie hij heeft onderhandeld. Hij werd voor oplichting in verzekering gesteld.

Aangezien de politie vermoedt dat de man meerdere personen op deze manier heeft opgelicht, worden eventuele benadeelden gevraagd zich in verbinding te stellen met Recherche van Regio Midden. Deze afdeling is te bereiken op de telefoonnummers 582050 of 582200.

BEKIJK OOK: Arbeider ontvreemdt tas met geld uit autobus werkgever