Medewerker vuilophaaldienst na aanrijding overleden

GFC NIEUWSREDACTIE- De 46-jarige Anandkumar Phagoe is donderdagmiddag na een aanrijding aan de Ringweg Noord, kort na aankomst op de SEH van het Academische Ziekenhuis Paramaribo, overleden.

De politie van Munder kreeg omstreeks 15.50 uur de melding van een aanrijding tussen vier voertuigen.

Bij aankomst van de politie en overige instanties werd Anandkumar met ernstige fracturen aan beide benen op het wegdek aangetroffen. In de langs de weg lopende trens werd een vuilniswagen aangetroffen. De bestuurder D.M. zat erin bekneld.

De bestuurders van de drie andere voertuigen klaagden van pijn. Per ontboden ambulances werden de vijf gewonden afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp (SEH) van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Anandkumar overleed kort na aankomst op de SEH aan de opgelopen verwondingen.

Onderzoek wees uit dat de vier bestuurders kort voor de aanrijding over de Ringweg Noord reden. Zij kwamen vanuit de richting van het Chiragalie project gaande in de richting van Geyersvlijt. Op de linker rijbaan reden respectievelijk de bestuurder van de vuilniswagen D.M., gevolgd door de bestuurder van een personenauto G.J. en daarna de truckbestuurder W.B. Op de rechter rijbaan reed de bestuurder C.R. met zijn pick-up.

Bij het naderen van het verkeerslicht op de kruising van de Nieuw Charlesburg- en de Ringweg reed de truckbestuurder W.B. de personenauto aan. Door de slag rolde het voertuig naar voren en kwam tegen Anandkumar aan die aan de achterkant van de vuilniswagen hing. Anandkumar viel op het wegdek, waarna de personenauto over zijn beide benen reed.

WB keerde het stuur van zijn truck die beladen was met klei, na de botsing naar rechts en kwam vervolgens in botsing met de pick-up die over de rechter rijbaan reed. Door de slag rolde de pick-up naar de linkerkant en reed de vuilniswagen aan. Door deze botsing raakte de vuilniswagen van de weg en belandde in de langs de weg lopende trens. De truck met klei sloeg vervolgens over de kop en kwam op de zijkant tot stilstand.

De materiële schade aan de vier voertuigen is aanzienlijk, meldt de PR van het KPS.

Het onderzoek van deze aanrijding is overgedragen aan de afdeling Verkeer van Regio Paramaribo.

Overige berichten