fbpx

Margot Robbie vond sigaret Leonardo DiCaprio ‘in haar bilspleet’ na seksscène

GFC NIEUWSREDACTIE- Margot Robbie ,32, katapulteerde naar het sterrendom als de rauwe Naomi Lapaglia in The Wolf of Wall Street in 2013.

Terwijl fans verliefd werden op Margots zwoele en gepassioneerde optreden, onthulde de actrice dat vooral de seksscènes het verst verwijderd waren van de romantiek die ze zich kon voorstellen.

Margot verscheen voor het eerst op het wereldwijde grote scherm naast acteerveteraan Leonardo DiCaprio, 48. Het paar had een onmiskenbare chemie op het scherm, maar de Australische actrice herinnerde zich een van haar meest gênante bloopers terwijl ze met hem aan het filmen was.

Hoewel Leonardo volgens Glamour momenteel de titel van Sexiest Actor Alive draagt, zei Margot dat haar intieme scènes met hem het “minst romantische ding waren om te filmen”.

Margot vertelde: “We waren net klaar met deze scène en Leo heeft altijd een e-sigaret bij zich, dus verstopte hij het onder een kussen terwijl we aan het fotograferen waren. Na afloop vroeg hij: ‘Waar is het? Waar heb ik het neergezet? ‘ Ik keek met hem om me heen – beiden zaten nog steeds op het bed – en toen zei ik: ‘Oh, eh, het zit letterlijk in mijn bilspleet. Ik zit erop. Het spijt me zo.’ Hij heeft het waarschijnlijk weggegooid. Het was zo gênant.”

De actrice concludeerde gekscherend: “Seksscènes zijn super sexy.”

Ondanks dat ze op dat moment pas 22 was, nam Margot onbevreesd de schandalige rol op zich, waarbij ze ook volledig naakt was voor de eerste entree van haar personage.

Foto: Getty