Mannen zonder geld worden keihard afgewezen door vrouwen, zegt relatiekenner

Droevig man

GFC LIFESTYLEREDACTIE- Relatiekenner Casanova benadrukt dat dames in deze moderne tijd, waar vrouwen vaak financieel succesvoller zijn dan mannen, verlangen naar heren die hun leven op orde hebben.

Volgens recente data overtreffen vrouwen mannen in universitaire afstuderen. Dit brengt een shift in de dynamiek van relaties met zich mee.

Casanova wijst op de natuurlijke neiging van vrouwen naar hypergamie, het zoeken naar partners van een hogere sociaaleconomische status.

Hij stelt dat de toenemende welvaart van vrouwen kan resulteren in het uitsluiten van een groep mannen die niet aan deze nieuwe norm voldoen.

“Vrouwen zijn genetisch geprogrammeerd om superieure genen te kiezen, zowel voor nageslacht als voor eigen welzijn.”

Voor mannen die aantrekkelijk willen zijn voor deze moderne vrouwen, geeft Casanova een aantal adviezen:

– Houd je fysieke verschijning op orde. Een fit lichaam is essentieel.

– Zorg dat je financieel bovengemiddeld presteert. Bezit als dertiger minimaal een kwaliteitsauto en een mooi huis op een goede locatie.

– Bouw een sterke sociale status op. Mannen die ‘voorgeselecteerd’ zijn door andere vrouwen, zoals beroemdheden, zijn aantrekkelijker.

– Omring je met succesvolle mensen. Laat vrienden die niet bijdragen aan je groei achter.

Casanova’s boodschap is duidelijk: in deze moderne tijden dienen mannen zich aan te passen aan de veranderende verlangens van vrouwen.

OOK INTERESSANT
Liefdesbedrog in Suriname kost Nederlander 7.000 euro zonder ontmoeting 'vriendin'