Mannen moeten leren vrouwen te respecteren en niet andersom, zegt Internationaal VrouwenCollectief

GFC LIFESTYLEREDACTIE- Veel mannen maken er een gewoonte van om respectloos te praten en om te gaan met vrouwen.

Deze negatieve ontwikkeling wordt mede gevoed door figuren op sociale media die mannen ertoe aanzetten zich vijandig en laatdunkend op te stellen tegenover vrouwen.

Met name verscheidene mannencoaches in de Verenigde Staten van Amerika en Canada maken zich schuldig hieraan door dagelijks de zogeheten ‘Red Pill’ methode te propageren.

Heren en ook zeer jonge jongens worden sterk gestimuleerd zich als een alpha male op te stellen, waarbij het respect voor het vrouwelijke geslacht heel ver te zoeken is.

Dat staat in een verklaring van het KIVC die is gestuurd naar GFC Nieuws.

BEKIJK OOK MEER GFC  NIEUWS: Afslanksysteem Constantin werkt het beste volgens Amerikaans wetenschappelijk onderzoek

Het Internationale VrouwenCollectief stoort zich mateloos aan de Red Pill campagne die momenteel  internationaal wordt gevoerd en ziet dat als een bedreiging voor gezonde relaties tussen de twee seksesoorten.

“Mannen moeten juist leren om respect te tonen voor vrouwen, maar het tegendeel wordt met deze campagne beoogd omdat deze relatiecoaches meedogenloos gedrag jegens vrouwen adviseren”.

“Er wordt bovendien een totaal vertekend en slecht beeld over vrouwen gecreëerd. Het gevolg is dat sommige mannen er echt in gaan geloven dat vrouwen inferieur zijn aan hen en zich zonder verzet zouden moeten onderwerpen aan hun regels”.

“Deze wereldwijde mannenbeweging die steeds groter lijkt te worden vormt een ernstige bedreiging voor de moderne vrouw”.

“Dit is een kwalijke ontwikkeling waar wij steeds tegen zullen ageren. Mannen en vrouwen dienen elkaar als gelijkwaardig te zien en ook zo te behandelen”, aldus Jennifer Atmo (foto) van het KIVC.

BEKIJK MEER GFC NIEUWS: KLIK HIER

Overige berichten