fbpx

Mannen die meerdere vrouwen als geliefde hebben mogen niet gekleineerd worden

INGEZONDEN- Niemand heeft het recht om kleinerend te oordelen over mannen die met meerdere vrouwen een vaste liefdesrelatie hebben.

Het zijn voornamelijk bemoeizuchtige dames die niet echt geslaagd zijn in leven die er een gewoonte van maken hun moralistische preekjes te houden wanneer het gaat om heren die niet monogaam leven.

Zij kijken neer op mannen die niet maar één vaste levenspartner hebben en maken frequent achter hun rug beledigende opmerkingen over hen. Alsof deze polygame heren minder waard zijn dan hen.

Waar in vredesnaam halen zij het grove lef vandaan om over hen te oordelen of ze te veroordelen? Zij denken dat ze  betere mensen zijn, dus wel deugen en anderen niet.

BEKIJK OOK
Vrouwen krijgen vaak complimenten over hun uiterlijk terwijl ze die niet verdienen

Persoonlijk vind ik het veel netter wanneer men zich aan één liefdespartner houdt. Maar dat geeft mij en geen elk ander het recht om degenen die er in dit opzicht anders over denken en ook daarnaar handelt te classificeren als inferieur.

Zodra er geen sprake is van het overtreden van de wet, mensen hun gevoelens niet worden gekwetst en er bovendien geen dwang in het spel is, moet een ieder leven zoals hij of zij gelukkig van wordt.

Foto ter illustratie.

R. Pinas

DISCLAIMER: Publicatie van ingezonden stukken houdt niet in dat de GFC Nieuwsredactie het eens is met de inhoud