‘Mannen die geen omgang met vrouwen mogen hebben van de kerk worden vaak kindermisbruikers’

GFC NIEUWSREDACTIE- Mannen die hoge posities bekleden binnen de kerkelijke gemeenschappen en vanwege geloofsregels geen lichamelijke omgang mogen hebben met vrouwen, kunnen niet gezond zijn.

Het is zeer onnatuurlijk en helemaal niet in orde om van een gezonde man te verwachten dat hij celibatair leeft en nooit fysieke liefdesinteracties mag hebben met vrouwen.

Dit gaat in tegen alle regels van de natuur die ons juist “gemaakt heeft” om ons verder te vermenigvuldigen.

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: Artsen vertellen vrouw dat ze een migraineaanval heeft, terwijl ze eigenlijk een beroerte had

Het is mede om die reden dat deze kerkmannen uiteindelijk afschuwelijke handelingen plegen met kleine jongetjes. Wellicht heeft hun geestelijke gezondheid ernstig te lijden onder dit ouderwets kerkverbod.

Dat zegt de populaire Amerikaanse fotografe, producer en regisseur Holly Randall op sociale media. Randall is enkele jaren terug uitgeroepen tot een van de meest invloedrijke vrouwen in de volwassenenindustrie.

Ze is van oordeel dat mannen vrij hun gang moeten kunnen gaan en dat er op dit vlak geen verboden moeten worden opgelegd omdat deze gevaarlijke consequenties met zich kunnen meebrengen.

BEKIJK MEER GFC NIEUWS: KLIK HIER

Overige berichten