Mannen die door de politie worden opgepakt zijn aantrekkelijk voor vrouwen

Gevangenis man 22

GFC LIFESTYLEREDACTIE- Mannen met een strafblad wekken intense lustgevoelens op bij dames. Dat laat de Nederlandse relatiekenner Casanova weten aan GFC Lifestyle.

De kenner uit Den Haag met geruime ervaring in de dating scène, stelt dat veel vrouwen vallen voor mannen met een crimineel verleden, met name de aantrekkelijkere vrouwen onder hen.

“Er zijn dames die liefdesbrieven sturen naar gevangenen die veroordeeld zijn voor ernstige misdaden, terwijl dezelfde vrouwen afstand nemen van oprecht goede mannen”, beweert hij.

Daarnaast suggereert hij dat sommige vrouwen, uit goed hout gesneden mannen gebruiken voor hun geld en voor luxueuze afspraakjes, zonder daadwerkelijke romantische intenties.

Volgens deze Casanova voelen deze vrouwen zich niet echt aangetrokken tot mannen die oprecht aardig zijn.

Als voorbeeld haalt hij Chris Watts uit de VS aan, die enkele jaren geleden veroordeeld werd van het ombrengen van zijn familie.

Deze man krijgt naar verluidt regelmatig liefdesbetuigingen. Een van die brieven bevatte de woorden: “Diep vanbinnen geloof ik dat je een goede ziel hebt, en ik zou me gezegend voelen als je me antwoordt.”

Katie vloog meer dan 6000 km om haar geliefde Danny in een gevangenis in de VS te ontmoeten 

De jongedame uit Engeland werd naar eigen zeggen smoorverliefd op een Amerikaanse beroepscrimineel (foto), die ze leerde kennen toen ze hem een brief stuurde.

OOK INTERESSANT
Nederlandse toeriste stoort zich aan het 'nodeloos' ombrengen van dieren in Suriname

Op haar TikTok kanaal vertelt Katie dat zij tot naar de gevangenis in de VS is afgereisd om vier uurtjes met Danny door te brengen en beschreef het als haar ‘beste dag ooit.’

Foto man ter illustratie.