Man sleurt vriendin uit woning en mishandelt haar op straat

GFC NIEUWSREDACTIE- De 57-jarige Marcel B. is in de vroege ochtend van 12 september door de politie van het bureau Livorno in Suriname in de kraag gevat.

Marcel begaf zich omstreeks 01.00 uur van die ochtend naar de woning van zijn vriendin. Hij bonsde daarbij op de voordeur van het huis van de vrouw die in haar nachtrust werd gestoord.

De vrouw stond op en gaf Marcel te kennen dat zijn bezoek niet gewenst was en vroeg hem de plek te verlaten.

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: Getrouwde man die langer dan tien jaar geleden relatie had met vrouw wordt door haar jaloerse huidige vriend bedreigd

Dit viel niet in goede aarde bij Marcel, waardoor hij de voordeur opentrapte en de woning binnenging.

Hij sleurde daarbij zijn vriendin naar buiten en bracht haar vuistslagen toe in haar gezicht en haar lichaam.

De vrouw die niet opgewassen was tegen Marcel, schreeuwde om hulp. De buren kwamen af op haar hulpgeroep en konden erger voorkomen.

Ook de telefoon van de vrouw greep hij uit haar hand en gooide die op de grond, waardoor het telefoontoestel defect is geraakt.

Het slachtoffer werd voor het doen van aangifte overgebracht naar het politiebureau. Zij verklaarde aan de politie dat ze reeds elf jaren een relatie heeft met Marcel, maar dat zij niet op een adres samen wonen.

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: Alexandre (21) wordt door maar liefst 29 schoten van het leven beroofd

De man heeft haar vaker mishandeld, waarbij zij van deze mishandelingen op 21 juli haar beklag deed bij de politie van Uitvlugt en op 21 augustus bij de politie van Livorno.

Zij wenste toen geen strafrechtelijke vervolging tegen de man, waardoor Marcel beide keren na een ernstige waarschuwing werd heengezonden.

Aangezien zij de situatie beu is, deed zij op 12 september aangifte tegen hem. De vrouw moest medisch worden behandeld.

Marcel deed kort na de aangifte tegen hem het politiebureau aan, maar werd direct door de politie in verzekering gesteld.

BEKIJK MEER GFC NIEUWS: KLIK HIER

Overige berichten