Man overleden na schietincident Abra Broki: autoriteiten intensiveren onderzoek

GFC NIEUWSREDACTIE- In een tragische ontwikkeling is de man die ernstige schotwonden opliep tijdens het schietincident bij Abra Broki aan de Calcuttastraat te Paramaribo, Suriname, overleden.

Het incident voltrok zich ruim een uur geleden toen gewapende rovers een personenauto klemreden en meer dan 20 schoten afvuurden, resulterend in de ernstige verwondingen van het slachtoffer. Ondanks de snelle medische respons en inspanningen van hulpdiensten, heeft het slachtoffer het niet overleefd.

Direct na de melding van het incident werd een ambulance gealarmeerd om medische hulp te bieden aan het slachtoffer.

Naast de medische respons was de politie snel ter plaatse om het gebied af te zetten, getuigen te ondervragen en sporen veilig te stellen. De autoriteiten zijn vastberaden om de verantwoordelijken voor deze daad te identificeren en te berechten.

Het motief achter deze gewapende overval blijft nog steeds onduidelijk en vormt een cruciaal onderdeel van het lopende onderzoek. De samenwerking tussen de betrokken autoriteiten is versterkt om de situatie onder controle te houden en gerechtigheid te waarborgen.

“We dringen er bij getuigen op aan om zich te melden bij de lokale autoriteiten om ons te helpen bij dit onderzoek. Uw informatie kan van onschatbare waarde zijn bij het ontrafelen van de feiten en het beëindigen van de straffeloosheid,” verklaarde een woordvoerder van de politie.

OOK INTERESSANT
Corruptie heeft diepe wortels in de Surinaamse politieke top, radicale koerswijziging noodzakelijk

In verband met de lopende onderzoeken en uit respect voor de privacy van het slachtoffer en andere betrokkenen, wordt het publiek verzocht om verantwoordelijk om te gaan met de informatie die wordt gedeeld. Gedetailleerde updates zullen worden verstrekt naarmate het onderzoek vordert en relevante informatie kan worden vrijgegeven aan het publiek.

De lokale gemeenschap wordt opgeroepen om samen te werken met de autoriteiten om de veiligheid te waarborgen en toekomstige incidenten van deze aard te voorkomen. De gedachten gaan uit naar het slachtoffer en hun dierbaren in deze moeilijke tijd. De autoriteiten zetten zich onverminderd in om rechtvaardigheid te laten zegevieren.

We blijven doorgaan met het verstrekken van updates naarmate meer informatie beschikbaar komt en het onderzoek zich verder ontwikkelt.