Man opgepakt voor mishandeling van zijn twee ex-vrouwen

GFC NIEUWSREDACTIE- De 45-jarige J.P. is door een alerte politieman gesignaleerd en met assistentie van de politie van Latour aan de Faiselweg aangehouden voor mishandeling van twee ex-vrouwen in het ressort Latour.

Het eerste slachtoffer deed op 21 januari en maandag 8 februari aangifte van vernieling, mishandeling, diefstal en bedreiging tegen J.P., terwijl de andere vrouw aangifte van mishandeling tegen hem deed op woensdag 17 februari.

Volgens het eerste slachtoffer, de 33-jarige S.J. ,drong haar J.P. op 21 januari haar woning binnen door enkele shutters te vernielen. Bij die gelegenheid wilde de indringer de liefde met haar bedrijven.

De vrouw weigerde, waardoor haar ex-man boos werd en haar slagen toebracht op het lichaam. Hierna verliet de J.P. de woning met medeneming van SRD 200 en haar mobiele telefoontoestel.

De verdachte deed op 8 februari wederom haar woning aan en bedreigde haar met de dood, waarna hij vertrok.

De tweede vrouw gaf de politie te kennen dat zij vanwege het gedrag van de man een eind bracht aan de relatie.

Hij zag kans op 17 februari haar woonadres aan te doen en haar te mishandelen, terwijl zij buiten haar woning was met anderen.

Zonder enige reden viel hij haar van achteraan aan en met de platte kant van een scherpvoorwerp bracht haar ex-man haar slagen toe op het lichaam. Door tussenkomst van de andere aanwezigen kon erger worden voorkomen.

De geweldenaar werd meermalen opgespoord, maar wist uit handen van de politie te blijven. Bij zijn aanhouding op 21 februari aan de Faiselweg bevond de verdachte J.P. zich tussen vrienden.

Deze gingen tekeer tegen de politie, omdat zij niet wilden dat hij werd overgebracht naar het politiebureau.

Om de menigte uit elkaar te krijgen, was een politieman genoodzaakt een waarschuwingsschot te lossen. Hierna werd de verdachte in de boeien geslagen en overgebracht naar het politiebureau en ingesloten.

Overige berichten