Man ingesloten voor mishandeling en bedreiging ex-vrouw

GFC NIEUWSREDACTIE- De 29-jarige S.R. is in de nacht van 19 maart op 20 maart op verdenking van bedreiging en mishandeling van zijn ex-vrouw, door de politie van Nieuw-Nickerie aangehouden.

Het slachtoffer M.S. (21) deed op 16 maart aangifte van bedreiging en mishandeling tegen de verdachte S.R. bij de politie. Naar zeggen van de aangeefster heeft zij een meisje met S.R., maar dat zij de relatie al enige tijd heeft stopgezet.

De verdachte die zich met haar besluit niet kan verenigen, achtervolgde haar op 16 maart vanaf haar werkplek tot haar woonadres, waar zij een woordenwisseling kregen. Daarbij bracht S.R. haar een slag toe in het gelaat en bedreigde haar met de dood.

De situatie liep uit de hand, waarbij de vrouw door haar ex-man werd gewurgd. Een omstander kwam op het hulpgeroep van het slachtoffer af en wist haar te bevrijden uit de benarde situatie.

De ex-man werd opgespoord en aangehouden door de politie van Nickerie. Bij de voorgeleiding heeft de verdachte toegegeven dat hij naar de woning van zijn ex-vrouw was getogen om over hun relatie te praten.

Hij is in verzekering gesteld.

BEKIJK OOK: Vrouw gaat met bokshandschoenen naar school en timmert 12-jarige leerling

Overige berichten