Man in onderbroek valt politieman aan en wordt aangehouden wegens belediging

GFC NIEUWSREDACTIE- De politie van Made, Nederland, werd zondag even voor middernacht gewaarschuwd omdat er mogelijk een ruzie in een woning gaande was.

Toen een van de agenten bij het huis aankwam leek het rustig te zijn. Hij klopte aan en een man enkel gekleed in een onderbroek deed open.

Deze reageerde geïrriteerd en deed de deur weer dicht. De agent besloot te wachten tot er nog een collega ter plaatse was om verdere actie te ondernemen, schrijft de Nederlandse politie.

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: Agent voert Heimlich-greep uit nadat automobilist stikt in marihuana (VIDEO)

Pepperspray

Terwijl hij stond te wachten kwam de man door het woonkamerraam naar buiten geklommen en kwam deze op de diender afgelopen. De agent voelde zich zo bedreigd dat hij met zijn pepperspray in de hand de man waarschuwde afstand te houden.

De verdachte gaf hier geen gehoor aan en de agent gebruikte daarom zijn pepperspray waarop de man terug de woning in ging.

Belediging

De heethoofd is vervolgens nog een paar keer de woning in en uit gegaan. Hij leek behoorlijk onder invloed van drank of drugs. Inmiddels was er ook een hondengeleider met zijn diensthond gearriveerd.

Hij dreigde nog met grint uit de tuin richting de hond te gooien, stak zijn middelvinger op naar de agenten en dreigde nog met een stok.

Uiteindelijk lukte het de agenten hem aan te houden. In de woning troffen ze nog een man aan die zo onder invloed was dat hij geen zinnige verklaring kon geven van wat er zich had afgespeeld in de woning. De verdachte is uiteindelijk aangehouden voor belediging.

BEKIJK MEER GFC NIEUWS: KLIK HIER

Overige berichten