Man gearresteerd met 90 cocaïnebolletjes tijdens raodblock omgeving Nieuwe-Haven

GFC NIEUWSREDACTIE- In de vroege ochtenduren, omstreeks 03.00 uur, heeft de politie in het ressort Nieuwe Haven in Suriname een opmerkelijke arrestatie verricht.

Een man werd aangehouden met maar liefst 90 cocaïnebolletjes in zijn bezit. Dit verontrustende incident vond plaats tijdens een routine raodblock-operatie.

De verdachte, wiens identiteit voorlopig niet is vrijgegeven, werd staande gehouden door de politieautoriteiten terwijl hij door Nieuwe Haven reed.

OOK INTERESSANT
Veroorzaker van aanrijding laat slachtoffer in hulpeloze toestand achter

Tijdens de daaropvolgende inspectie van zijn voertuig en persoonlijke bezittingen troffen de agenten de 90 cocaïnebolletjes aan, wat duidt op een ernstige overtreding van de drugswetgeving in Suriname.

De politie handelde snel en professioneel en bracht de verdachte onmiddellijk over naar het politiebureau van Nieuwe Haven, waar verder onderzoek zal worden uitgevoerd.

OOK INTERESSANT
Teleurstelling wacht duizenden grondaanvragers in Suriname

Het is cruciaal dat dit incident grondig wordt onderzocht om de betrokkenheid van de verdachte bij mogelijke drugsgerelateerde activiteiten volledig te achterhalen en eventuele medeplichtigen op te sporen.

De aanhouding van de verdachte met een grote hoeveelheid cocaïne bolletjes toont aan dat drugssmokkel nog steeds een ernstig probleem is dat de samenleving bedreigt.