Man eiste dat moslimvrouw voor huwelijk hindoe werd, liet haar twee keer aborteren en dumpte haar

GFC NIEUWSREDACTIE- Een man is gearresteerd omdat hij zou hebben geëist dat een moslimvrouw zich bekeerde tot het hindoeïsme, voordat hij met haar kon trouwen.

Later dwong hij haar twee keer abortus te plegen en liet haar vervolgens in de steek.

De 31-jarige verdachte uit India is geïdentificeerd als Anuj Kumar. Behalve Anuj zijn nog zeven andere personen, waaronder de arts die de verdachte heeft geholpen met onwettige abortussen, gearresteerd.

Anuj is aangeklaagd voor ‘het bedrieglijk opwekken van een geloof in een wettig huwelijk’, schrijft Times Now News.

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: Meisje (15) genadeloos misbruikt door 4 mannen nadat ze weigerde met een van hen te trouwen

Na haar tweede abortus verhuisde het duo naar Agra. In november 2020 verliet Anuj haar en zei dat hij wat werk had in de Indiase hoofdstad Delhi en over een week of zo terug zou zijn. Maar hij is nooit teruggekomen.

Een paar maanden later kwam ze erachter dat de man haar bedroog. Na zijn vertrek woonde hij in een andere stad waar hij opnieuw getrouwd was. Omdat bigamie een misdaad is in India, diende de vrouw in maart van dit jaar een klacht tegen hem in.

Op basis van haar aangifte wordt de man onder meer vervolgd voor bigamie, bedrog, criminele vertrouwensbreuk, criminele samenzwering, criminele intimidatie en het veroorzaken van twee miskramen zonder toestemming van de vrouw.

BEKIJK MEER GFC BIZAR NIEUWS: KLIK HIER

Overige berichten