fbpx

Man die vrouw in restaurant beroofde van portemonnee aangehouden

GFC NIEUWSREDACTIE- De Recherche van Regio West heeft de 33 jarige R.L. alias Bra in Nieuw-Nickerie voor beroving aangehouden.

Een benadeelde deed op 20 februari aangifte van beroving tegen hem op het politiebureau Nieuw Nickerie. De aangeefster verklaarde dat zij zich bij een restaurant bevond om eten te kopen.

Op een bepaald moment liep R.L. haar voorbij en zonder enige reden ontstond er een woordenwisseling tussen hen. Bij die gelegenheid liep R.L. naar haar toe en greep haar portemonnee inhoudende een onbekend geldbedrag in SRD uit haar hand. Na de daad maakte de verdachte zich uit de voeten.

BEKIJK OOK
Nieuwe ambassadeur zal zich sterk maken voor verdiepen relatie tussen Amerika en Suriname

Aan de hand van de beschrijving van het slachtoffer werd de verdachte R.L in beeld gebracht en op 24 februari opgespoord en aangehouden. Deze man blijkt een bekende van de politie te zijn en heeft meer dan één vonnis op zijn naam staan.

Bij confrontatie werd de verdachte positief herkend door de wederhelft van het slachtoffer. R.L. heeft toegegeven een woordenwisseling te hebben gehad met de vrouw, maar dat hij haar portemonnee inhoudende het geldbedrag niet uit haar hand heeft gegrepen.

Hij is in verzekering gesteld.